Bestel Keukenplanner

Published Jun 05, 21
6 min read

Keuken Ontwerpen

Elk vierkantje is een meter. Laat de muis los. Als je met de cursor over een muur gaat zie je in kleine letters de maten aangegeven (binnenmaat en buitenmaat van de muur). Klik en sleep de muren tot je de juiste binnenmaten hebt. Deuren en ramen zijn te vinden in het menu onder de .

Je kunt een raam of deur aanklikken en in het ontwerp slepen. Klik erop en geef de precieze maten aan in het menu. Klik in het menu linksboven op de . Kies . Je kunt bladeren via de gekleurde vlakjes met materialen. Of typ bijvoorbeeld in het zoekveld om een lijst te zien met vloertegels.

In het voorbeeld hieronder is gekozen voor planken. Om deze in de lengte te leggen - in plaats van in de breedte - klik je op het materiaal in je ontwerp. Kies in het menu en zet rotatie op 90°. Je kunt nu de keuken zelf indelen en inrichten met meubels zoals aanrechtkastjes, gootsteen, koelkast, kookeiland of fornuis.

Lampen zijn te vinden bij Verlichting. Andere onderdelen - bijvoorbeeld radiatoren - kun je intypen in het zoekveld. Klik rechtsboven op de knop 3D om het ontwerp van alle kanten te bekijken. Daarbij kun je een camera kiezen die van bovenaf op je ontwerp kijkt, of een camera op ooghoogte.

Keuken Samenstellen

Klik op om het ontwerp te bewaren. Later is je ontwerp terug te vinden onder . Klik op om het ontwerp te printen. Met een gratis account kun je het ontwerp exporteren in lage resolutie (960 x 540 pixels). Tegen betaling is uiteraard ook hoge resolutie mogelijk. Het ontwerp kan gedeeld worden via sociale media en e-mail.

Met de gratis I-KOOK keukenplanner kun je zelf aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw droomkeuken! In een paar eenvoudige stappen geef je invulling aan jouw ideale keuken. Combineer en wijzig zoveel je wilt, alles is en blijft aan te passen. Wanneer je tevreden bent met je ontwerp, kun je jouw droomkeuken op verschillende manieren bekijken.

Met onze handige Keukencreator ontwerp je zelf je eigen droomkeuken. Het werkt heel simpel, gewoon op onze website, je hoeft niets te installeren. Kies je eigen model keuken, kleur en handgrepen en bekijk je ontwerp daarna vanuit verschillende invalshoeken. Sla het ontwerp op, print het en neem het mee naar onze showroom waar onze adviseurs er graag verder mee aan de slag gaan - keuken samenstellen.

Voer alle informatie nauwkeurig in de 3D ontwerper. Zo weet je zeker dat de keuken die je gaat ontwerpen ook daadwerkelijk in je keukenruimte past. Je kunt ook aangeven waar ramen, deuren of verwarming zich bevinden. De volgende stap is om met behulp van de ontwerptools een eilandkeuken of hoekkeuken te plaatsen.

3d Keuken OntwerpenJe kunt je keuken ontwerp tussentijds opslaan, maar ook uitprinten en meenemen naar onze showroom. Vergeet bij het ontwerpen van de keuken niet om ook de vloer en de muren mee te nemen. Denk hierbij aan tegels, vloerbekleding en kleur. Dat maakt je keuken ontwerp helemaal compleet!.

– Dat doet u gemakkelijk bij Wilka: keukenhandel in goedkope Duitse keukens van de beste kwaliteit! Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Duitse keukens van verschillende merken en zijn gemiddeld tot dan onze concurrenten. Wij begrijpen dat u een unieke keuken wilt. Hoewel maatwerk in beperkte mate beschikbaar is omdat de keukens voor gemonteerd worden aangeleverd, kunnen wij u toch een zekere mate van vrijheid geven bij de keuken ontwerpen (3d keuken ontwerpen).

Als u bij Wilka uw goedkope keukens wilt ontwerpen zorgen wij er voor dat dit zo gemakkelijk mogelijk kan. Meer weten over de speciale functionaliteiten van het systeem? Die leggen we hier stap voor stap uit. Met het online design programma kun je gemakkelijk je eigen ! Klik op “start direct met ontwerpen” en maak een keuze uit de 4 keukenstijlen.

Wanner u de stijl gekozen heeft, kunt u de vorm van uw ruimte selecteren. Om het gemakkelijker te maken hebben wij een aantal standaard vormen voor u gemaakt. Lijkt uw kamer hier niet op? Gebruik dan de knop: “” om uw kamer te tekenen. Vul de afmetingen van Wand A (breedte) en Wand B (lengte) in, als ook de plafondhoogte.

Keuken Ontwerpen

Voordat uw keuken ontworpen kan worden is het een goed idee om eerst uit te tekenen waar de huidige wateraansluitingen lopen of dat er nieuwe water aansluitingen moeten komen. Ook de elektriciteit, het gas en de diverse aansluitingen voor apparatuur moeten in kaart worden gebracht eer u kunt beginnen met het keuken ontwerpen.

U kunt de verschillende onderdelen gemakkelijk plaatsen door ze naar de plattegrond te slepen. Nu is het tijd voor de daadwerkelijke inrichting. En zeg nu zelf: dat is toch het belangrijkste als u een keuken ontwerpen gaat! Positioneer de keukenkastjes, onderkasten, een kookeiland, afzuigkap en apparaten op een manier die u mooi vindt.

Ook decoratie mag natuurlijk niet ontbreken: Richt uw nieuwe keuken in met diverse accessoires, zoals een snijplank of wandklok. Een eigen keuken ontwerpen was nog nooit zo leuk! Bent u tevreden met de indeling? Ga dan door naar de volgende stap → Wilt u liever kiezen uit onze verschillende keukenvoorbeelden in plaats van uw eigen keuken ontwerpen? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem.

Kom langs in de showroom of neem contact met ons op, want bij Wilka Keukenhandel krijg je altijd een goedkope keuken! Gemiddeld zijn wij tot dan onze concurrenten. Waarom kiest u voor ons? Simpel, wij zijn gespecialiseerd in grote en kleine projecten en hebben jaren lang ervaring in de markt.

Keuken Ontwerpen Online

Home > Zelf uw keuken ontwerpen In een creatieve bui? Ontwerp uw eigen keukenopstelling en/of bijkeuken via onderstaande link op de site van Schüller: https://kuechenplaner. schueller.de/cloud/SCHUELLER/?ts=1579187939459&vs=1579187939481#start We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs. Afspraak maken We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien.

De zekerheden van KeukenHuiz Prijstransparantie tot in detail, en zeer scherpe netto prijzen. Bij ons ontvangt u een uitgebreide offerte waarin we alles omschrijven tegen aantrekkelijke prijzen. Standaard! Hoge kwaliteit, lage drempel. De kwaliteit van onze producten ligt hoog. Hierin blijven we zeer kritisch selecteren, maar we houden het wel toegankelijk! Vakkundig gemonteerd + volledige ontzorging.

Ook de voorbereiding nemen onze vakmensen u graag uit handen! Realistische 3D-Ontwerpen, passend bij u en uw interieur!Ontwerpen zit ons in de genen, maak vrijblijvend kennis met onze ontwerpers! SERVICE schrijven wij met hoofdletters, ook tot ver na oplevering. Ook na de levering staan wij graag voor u klaar! . 3d keuken ontwerpen.

Je hoeft dus geen kennis te hebben van ingewikkelde ontwerpprogramma’s. Een keuken ontwerpen online was nog nooit zo makkelijk. Hoe kun je een 3D keuken ontwerpen? Een goede voorbereiding is het halve werk. Denk alvast goed na over wat jij mooi vindt, welke keukenopstelling je in jouw keukenruimte terug wil zien en welke keukenapparatuur je wenst.

Navigation

Home

Latest Posts

Vloerverwarming Badkamer

Published Jun 20, 21
6 min read

Badkamermeubels En Spiegelkasten Kopen

Published Jun 19, 21
7 min read

Zwarte Keuken - De Keukentrend Van 2021

Published Jun 17, 21
7 min read